Utsikten
SCROLL DOWN

Vakantiewoning met veel ruimte voor iedereen

Utsikten is een prachtige woning die plaats biedt aan maar liefst acht overnachtende gasten. Een hoog midden gedeelte geleidt u van de hal naar een luchtige grote woonkamer met een plafondhoogte van vier meter.
 
Daarnaast bevat Utsikten drie slaapkamers, gastenkamer / tv-lounge, badkamer met de mogelijkheid van sauna, wasruimte, apart toilet en opslagruimte. Woonkamer en keuken vormen de sociale zone. Hier kan de volgende maaltijd bereidt worden in aangenaam gezelschap terwijl het gesprek gaande blijft met degenen die in de woonkamer zitten. De keuken heeft toegang tot het terras / patio – dus hier is het een korte afstand tussen de tuinstoel en de versnaperingen!

INFORMATIE

Totale grondoppervlak: 125,9 m2
Vloeroppervlak: 64,2
BRA bolig: 120 m2
P-ROM: 110 m2
Bebouwde grond (BYA): 142 m2
L x B: 19 x 8,5 m
Slaapkamer(s): 3
Badkamer(s): 1
Opslagruimte(s): 2
Slaapplaatsen: 8
Energicertificering: D
Kaveltype: Vlak
Overkapping: Ja
Tweede verdieping: Ja
Walk-in closet: Ja
Wasruimte: Ja


Interesse in deze woning, maar u wilt wat aanpassingen aanbrengen? Geen probleem. Deze woning kan worden aangepast.

KEURMERK

Het keurmerk maakt de kwaliteitsbewuste leveranciers zichtbaar voor iedereen die een nieuwe vakantiewoning gaat kopen.
 
Het merk Trygt Hyttekjøp betekent dat de hytte-leverancier gedurende het gehele bouwproces, de kwaliteit en veiligheid garanderen voor al onze klanten. De leverancier heeft 25 jaar ervaring als een van de grootste houten huizenbouwers van Noorwegen en is trots op de toekenning van dit label.

Maak uw droom realiteit

Uw droomwoning is veilig bij ons. Onze adviseurs kennen de prijzen en geven u graag de totaalprijs van uw nieuwe vakantiewoning.

Wij als vakantiewoning adviseurs voor Noorwegen kennen de markt en bij ons staat het totaalbedrag altijd centraal in het koopproces. Daarom bezorgen wij u een financieel kaderplan dat alle elementen en kosten van uw bouwproject bevat. Het is belangrijk dat u niet met onvoorziene kosten komt te zitten. Daarom informeren wij u altijd om dit overzicht krijgen, zodat u overziet hoeveel uw droomwoning gaat kosten.

U kunt ons vertrouwen. Wij zijn er voor u en u kunt met ons over alles praten, van huizenprijzen, wijzigingen aan de vakantiewoning tot het bouwproces zelf. Onze partners hebben door heel Noorwegen duizenden woon- en vakantiehuis gerealiseerd en delen deze ervaring en goede adviezen graag met u.

FOTOALBUM

Klantenfoto's

NEEM CONTACT OP

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in een vakantiewoning en wilt u meer weten? Wij beantwoorden graag al uw vragen en informeren u over de mogelijkheden.

Kiest u voor Norcab, dan kiest u voor betrouwbaarheid en persoonlijke begeleiding. U kunt in korte tijd in het bezit zijn van uw droomwoning in Noorwegen.