Onze werkwijze

Het inventariseren van de wensen
Als eerste brengen wij graag in kaart wat uw wensen zijn. Heeft u voorkeur voor een streek of provincie? Wilt u uw vakantiewoning verhuren? Denkt u aan emigreren naar Noorwegen? Zoekt u een appartement bij een skipiste, een houten vakantiewoning midden in de natuur of overweegt u zelfs off-grid te gaan wonen. Wilt u uitzicht op fjorden of bergtoppen? Wat is een wens en wat een harde eis? Wij brengen dit alles in kaart tijdens een vrijblijvend intakegesprek.

Zoekopdracht
Wij weten als geen ander hoe lastig het is voor Nederlanders om in Noorwegen een woning te kopen. Daarom helpen wij u graag met zoeken. Dit kan gaan om een nieuwe turn-key houten vakantiewoning, een bouwkavel, een bestaande vakantiewoning of een huis voor permanent gebruik. Via onze betrouwbare partners zoekt Norcab woningen die aan uw wensen voldoen. Wij sturen u wekelijks een mooi aanbod waarop u kunt reageren.

Voor deze zoekopdracht vragen wij een kleine vergoeding van €149,–

Aankoopbegeleiding
Als de keuze is gemaakt voor één of meerdere woningen of kavels, kunt u Norcab inschakelen voor aankoopbegeleiding. Onder aankoopbegeleiding vallen de volgende diensten:

  • Contact leggen en onderhouden met makelaars en bouwbedrijven
  • Bezichtiging met u op de locatie(s) met advies- en tolkfunctie
  • Prijsonderhandeling bij aankoop
  • Aanvragen van een D-nummer
  • Vertaling van officiële documenten
  • Begeleiding bij financiering
  • Advies over landelijke en lokale regelgeving
  • Overige advisering

De kosten voor aankoopbegeleiding van nieuwbouwprojecten, vanaf €1.950,– (zie projectcalculatie)
De kosten voor aankoopbegeleiding van bestaande bouw zijn 1,1% van het aankoopbedrag met een minimum van €2.490,–

Verhuurservice
Wilt u uw vakantiewoning verhuren? Norcab biedt verhuurservice aan zodat u vanuit Nederland uw woning zorgeloos verhuurt. Zo laat u ook een ander meegenieten en genereert u inkomsten.

NEEM CONTACT OP

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd in een vakantiewoning en wilt u meer weten? Wij beantwoorden graag al uw vragen en informeren u over de mogelijkheden.

Kiest u voor Norcab, dan kiest u voor betrouwbaarheid en persoonlijke begeleiding. U kunt in korte tijd in het bezit zijn van uw droomwoning in Noorwegen.