Over Norcab

Wie zijn wij
Ons team bestaat uit 4 personen die de liefde voor Noorwegen in hun DNA hebben. Wij, Jochem en Marijke hebben 18 jaar geleden de stap gezet om te emigreren naar Noorwegen. Onze kinderen zijn hier geboren en we zijn volledig geïntegreerd in de Noorse samenleving. In deze jaren hebben we ruime ervaring opgebouwd met het kopen, verkopen en verhuren van (vakantie)woningen in Noorwegen.

Een onderdeel van de Noorse cultuur is in je vrije tijd naar je hytte (houten vakantiewoning) te gaan. Veel Noren hebben zelf of in de familie zo’n prachtige plek in de bergen of aan een fjord. Wij brengen onze vrije tijd door met ons gezin in onze hytte in Valdres. Zowel in de zomer als in de winter genieten we hier intens van. Dit gunnen wij iedereen!

Wij, Joard (broer van Jochem) en Johanna, zijn al vanaf onze kindertijd verliefd op Noorwegen en brengen daar onze vakanties door. We spreken Noors en kennen de cultuur en geografie. Ook hebben we door al die jaren van reizen naar Noorwegen veel connecties en vrienden opgebouwd. Wij wonen centraal in Nederland in het buitengebied tussen Apeldoorn en Deventer.

Ontstaan Norcab

Tijdens onze gezamenlijke vakantie in de hytte is het idee van Norcab geboren. Norcab is een samenvoeging van de woorden Norwegian en cabin met een knipoogje naar de Noordkaap. Noorwegen wordt steeds populairder bij Nederlandse toeristen. Door de klimaatverandering in Europa gaat Noorwegen het winnen van de Alpen als het om wintersport gaat. Van december tot en met april heb je hier sneeuwzekerheid. De zomers zijn niet te heet en geven volop mogelijkheid tot buitenactiviteiten.

Onze missie
Onze gezamenlijke missie is om zoveel mogelijk Nederlanders te helpen aan de Norwegian Dream: een vakantiewoning in de prachtige natuur van Noorwegen.

Doordat wij zowel in Noorwegen als in Nederland gevestigd zijn kunnen wij u als klant optimaal bedienen. Joard en Johanna zijn uw persoonlijke aanspreekpunt in Nederland. Jochem en Marijke onderhouden de contacten met onze relaties in Noorwegen en staan klaar om met u woningen of kavels te bezichtigen.

Wij helpen u graag en nodigen u uit voor een persoonlijk gesprek.

Norcab the road to your Norwegian dream!

NEEM CONTACT OP

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd in een vakantiewoning en wilt u meer weten? Wij beantwoorden graag al uw vragen en informeren u over de mogelijkheden.

Kiest u voor Norcab, dan kiest u voor betrouwbaarheid en persoonlijke begeleiding. U kunt in korte tijd in het bezit zijn van uw droomwoning in Noorwegen.