Investeren in vastgoed in Noorwegen

Het bezitten van een vakantiewoning in Noorwegen is niet alleen een stuk levensgeluk, maar kan door verhuur ook al gelijk een goed rendement opleveren. Daarnaast zal de waarde van vastgoed in de loop van jaren stijgen. Noorwegen heeft een ideaal investeringsklimaat door de politieke en economische stabiliteit. Het verleden heeft geleerd dat zelfs in economisch mindere tijden het prijsniveau van de Noorse woningmarkt stabiel blijft. Het land kent een veilig kopersklimaat omdat kopers bij wet beschermd zijn.

Vrijetijdsbesteding in de natuur staat in Noorwegen hoog in het vaandel en is een onderdeel van de Noorse cultuur. Daarom is de vraag naar verhuurbare vakantiewoningen groot. Het aanbod is klein, ook omdat nog geen 10% van de Noorse eigenaren van vakantiewoningen verhuren. Noorwegen beschikt over relatief weinig hotels en veel Noren verblijven liever tijdens hun vakantie of doorreis in een vakantiewoning dan in een hotel.

Het toerisme groeit al jaren in Noorwegen. Door de klimaatverandering zien wij het gebeuren dat Noorwegen het gaat winnen van de Alpen als het om wintersport gaat. De zomers zijn niet te heet en geven volop mogelijkheden om te genieten van buitenactiviteiten in de prachtige natuur. Ook wordt dit Scandinavische land steeds populairder onder Nederlandse toeristen, maar ook toeristen uit heel Europa en zelfs Noord-America bezoeken Noorwegen in de zomer en de winter. Dit zorgt ook voor een toenemende behoefte om een vakantiewoning te huren.

Op deze website vindt u actuele projecten die unieke mogelijkheden bieden aan kopers en investeerders. Norcab begeleidt u graag door het aankooptraject. Wij kunnen u financieel adviseren en úw rendement berekenen. Ook kunnen wij u helpen met het inrichten, verhuren en het onderhouden van uw vakantiewoning.

NEEM CONTACT OP

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd in een vakantiewoning en wilt u meer weten? Wij beantwoorden graag al uw vragen en informeren u over de mogelijkheden.

Kiest u voor Norcab, dan kiest u voor betrouwbaarheid en persoonlijke begeleiding. U kunt in korte tijd in het bezit zijn van uw droomwoning in Noorwegen.