Tid – Kragerø

Tid – Kragerø
SCROLL DOWN

Een moderne, gezellige en praktische woning met ruimte voor het hele gezin

Model Tid heeft een dakoverstek en een onderscheidend design. Hierdoor ontstaat een warm en praktisch terras, terwijl de vakantiewoning een heel bijzondere uitstraling krijgt.
Tid is een moderne vakantiewoning, anders dan de traditionele vormgeving. Alles op één niveau – met ruimte voor het hele gezin.

Er is nog één vakantiewoning -model Tid- beschikbaar in Kragerø die nu gebruiksklaar kan worden opgeleverd.

 

INFORMATIE

● Grondoppervlak binnenzijde: 82 m2
● Terras: 22 m2
● slaapkamers: 4
● 1 badkamer en een 2e toilet

Kragerøfjorden hyttegrend

Vanaf de vakantiewoningen kun je ook via een wandelpad naar beneden lopen en kom je op een aangelegde strandplek terecht met mogelijkheden voor zwemmen, picknicken, varen, klimmen en vissen.

Maak uw droom realiteit

Bij Kragerøfjorden Hyttegrend zijn 3 moderne woningtypen met stijlvolle, eigentijdse uitstraling:
Sikt, Tid en Sval. Kies het type dat bij u het allerbeste past! De woningen hebben op maat gemaakte oplossingen en details, ze hebben een hoog afwerkingsniveau.
De interieurkeuze en het ontwerp van plattegronden is gemaakt in samenwerking met de gerenommeerde interieurarchitecten Paulsen & Nilsen. De vakantiewoningen aan de Kragerøfjord krijgen een Scandinavische uitstraling, geïnspireerd op modern Scandinavisch design. Helder, warm, zomers en delicaat. Grote ramen die het zomerlicht binnenlaten in prachtige interieur details.

FOTO'S EN TEKENING

Fotoboek

NEEM CONTACT OP

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in een vakantiewoning en wilt u meer weten? Wij beantwoorden graag al uw vragen en informeren u over de mogelijkheden.

Kiest u voor Norcab, dan kiest u voor betrouwbaarheid en persoonlijke begeleiding. U kunt in korte tijd in het bezit zijn van uw droomwoning in Noorwegen.