Ons meest prijsgunstigste vakantiewoning

Dit is een praktisch en overzichtelijk model dat mooi past bij de wens naar het echte noorse “hytteliv”. Hier is gekozen voor oplossingen die zowel een betaalbaar eindproduct als een snel en efficiënt bouwproces garanderen.

Ro 1 is de kleinste van de twee varianten van Ro. Hier krijg je veel hut voor je geld.

Ro 1 heeft een bruikbare oppervlakte van 69 vierkante meter. Als u meer ruimte wilt, kunt u deze hut bouwen met een halve zolder. De zolder heeft een vloeroppervlak van 42 vierkante meter, wat zorgt voor meer flexibiliteit en maximaal 10 extra bedden.

INFORMATIE

Interesse in deze woning, maar u wilt wat aanpassingen aanbrengen? Geen probleem. Deze woning kan worden aangepast.

 

Totale grondoppervlak: 69 m2
Vloeroppervlak: 64,2

P-ROM: 65 m2
Bebouwde grond (BYA): 78 m2
L x B: 10 x 7,6 m
Slaapkamer(s): 2 (eventueel met halve zolder)
Badkamer(s): 1
Opslagruimte(s): 1
Slaapplaatsen: 5 (+10)
Energicertificering: D
Kaveltype: Vlak
Tweede verdieping: Mogelijk

KEURMERK

Het keurmerk maakt de kwaliteitsbewuste leveranciers zichtbaar voor iedereen die een nieuwe vakantiewoning gaat kopen.

 

Het merk Trygt Hyttekjøp betekent dat de hytte-leverancier gedurende het gehele bouwproces, de kwaliteit en veiligheid garanderen voor al onze klanten. De leverancier heeft 25 jaar ervaring als een van de grootste houten huizenbouwers van Noorwegen en is trots op de toekenning van dit label.

Maak uw droom realiteit

Uw droomwoning is veilig bij ons. Onze adviseurs kennen de prijzen en geven u graag de totaalprijs van uw nieuwe vakantiewoning.

Wij als vakantiewoning adviseurs voor Noorwegen kennen de markt en bij ons staat het totaalbedrag altijd centraal in het koopproces. Daarom bezorgen wij u een financieel kaderplan dat alle elementen en kosten van uw bouwproject bevat. Het is belangrijk dat u niet met onvoorziene kosten komt te zitten. Daarom informeren wij u altijd om dit overzicht krijgen, zodat u overziet hoeveel uw droomwoning gaat kosten.

U kunt ons vertrouwen. Wij zijn er voor u en u kunt met ons over alles praten, van huizenprijzen, wijzigingen aan de vakantiewoning tot het bouwproces zelf. Onze partners hebben door heel Noorwegen duizenden vakantiewoningen gerealiseerd en delen deze ervaring en goede adviezen graag met u.

TEKENINGEN

Indeling

NEEM CONTACT OP

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in een vakantiewoning en wilt u meer weten? Wij beantwoorden graag al uw vragen en informeren u over de mogelijkheden.

Kiest u voor Norcab, dan kiest u voor betrouwbaarheid en persoonlijke begeleiding. U kunt in korte tijd in het bezit zijn van uw droomwoning in Noorwegen.