Nieuw gebouwde en mooie vakantiewoning met zolder – Vlakbij de pistes, verlichtte langlaufroute en golfbaan.

Deze vakantiewoning, een Norelia 56i-model, heeft een vloeroppervlak van 56 m2 + een zolder met een vloeroppervlak van 31 m2. De woning is geheel nieuw gebouwd en wordt geleverd met garantie conform de Noorse woningbouwwet.

 

De woning heeft een goede en doordachtte indeling, een woonkamer met extra goede plafondhoogte met een houtkachel die u op winteravonden verwarmt. De mooie open keuken is voorzien van ingebouwde apparatuur.

De gang en badkamer zijn zijn inbouwspotjes geïnstalleerd. In de badkamer en de ruime hal zijn voorzien van tegelvloeren met vloerverwarming, handig als de kinderen als sneeuwpop binnenkomen.

De vakantiewoning wordt verkocht met eigen kavel en er zijn twee parkeerplaatsen gerealiseerd. Er is glasvezel voor internet naar de woning gelegd.

De vakantiewoning is nu klaar voor directe overname, u bent van harte welkom voor een bezichtiging

 

INFORMATIE

  • Plaats: Norelia – Norefjell
  • Woningtype: Vakantiewoning
  • Woonoppervlakte: 56 m²
  • Bouwjaar: 2023
  • Slaapkamers: 2
  • Aantal kamers: 3

 

Faciliteiten
Aan de ski-piste van Norefjell
Verlichtte langlaufroute langs het terrein

Kindvriendelijk
Weg tot aan de woning
Internet / fiber tot aan de woning
Parkeerplaats
Golfbaan
Open haard
Elektriciteit geïnstalleerd
Openbaar water / riolering
Wandelterrein

Norelia

Zo’n 1,5 uur rijden, noordwest van de hoofdstad Oslo, ligt het berggebied Norefjell. Norefjell is hiermee het dichtstbijzijnde grote skigebied vanuit Oslo; het kloppend hart van Noorwegen.
Het skicentrum staat hoog aangeschreven in Noorwegen en biedt skiplezier voor zowel beginners als gevorderden, voor jong en oud.
Ons project Norelia is gelegen op een unieke locatie onderaan de berg Norefjell met uitzicht op het meer Krøderen. Ook tijdens de zomermaanden is  dit een prachtige locatie om je vakantie door te brengen. Er bevindt zich een golfbaan op loopafstand. Het meer biedt ideale mogelijkheden voor varen, zwemmen en kanoën. Ook kun je vissen en rivierkreeften vangen. Aan het meer zijn diverse zandstrandjes te vinden.

 

Kijk voor meer informatie over Norelia op onze projectpagina

Maak uw droom realiteit

Verkoopprijs in Noorse kronen
3 640 000,-

 

Aankoopkosten
585,- (Registreringskosten kadaster)
11 020,- (Overdrachtsbelasting Noorwegen 2.5% van de kavelwaarde)
2 343,- (Aanmelden in de VVE)
8 125,- (Eerste jaar VVE)
22 500,- (Aankoopbegeleiding Norcab, 1950,- Euro)
——————————————————–
3 684 573,- (Totaalprijs in Noorse kronen incl. aankoopkosten)
Ter indicatie: +/- EUR 322 000

Neem contact op voor een realistische rendementsberekening.

 

De prijzen van vakantiewoningen bij Norefjell
Over het algemeen zijn de prijzen van vakantiewoningen in Norefjell vrij hoog, voornamelijk vanwege de populariteit van het skigebied en de vraag naar accommodaties. Een typische vakantiewoning in Norefjell varieert in prijs van ongeveer € 320.000 tot € 900.000, afhankelijk van verschillende factoren. Luxe chalets en grote vakantiehuizen met moderne voorzieningen en een prachtig uitzicht op de bergen kunnen zelfs hogere prijzen bereiken.


De prijzen van vakantiewoningen in Norefjell hebben de afgelopen jaren over het algemeen een stijgende trend laten zien. Met de groeiende populariteit van het skigebied en de toenemende vraag naar accommodaties, zijn de prijzen gestaag gestegen. Deze trend wordt versterkt door de vraag van zowel binnenlandse als internationale bezoekers, evenals investeerders die geïnteresseerd zijn in het kopen van een vakantiewoning als een vorm van investering of om te verhuren.

 

In het algemeen kunnen vakantiewoningen rond het skigebied Norefjell in Noorwegen als een waardevolle investering worden beschouwd vanwege de groeiende populariteit van het gebied en de aantrekkelijke omgeving.

FOTO'S EN TEKENING

Fotoboek

NEEM CONTACT OP

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in een vakantiewoning en wilt u meer weten? Wij beantwoorden graag al uw vragen en informeren u over de mogelijkheden.

Kiest u voor Norcab, dan kiest u voor betrouwbaarheid en persoonlijke begeleiding. U kunt in korte tijd in het bezit zijn van uw droomwoning in Noorwegen.