Stijlvolle en ruime vakantiewoning voor een zeer gunstige prijs.

De vakantiewoningen uit de Endeli-serie worden turnkey en gebruiksklaar opgeleverd. Naast de standaard levering worden er vele mooie opties aangeboden. Neem contact op voor een beschrijving van deze opties.

Deze vakantiewoning kan worden gespiegeld en u kunt kiezen uit verschillende lucratieve opties.

We bieden twee alternatieve plattegronden. Endeli 76a is onze standaardoplossing met een ruime woonkamer/keuken en 2 slaapkamers.

Endeli 76b heeft een extra slaapkamer en wordt voor dezelfde prijs opgeleverd.

Endeli 76 is een stijlvolle en ruime vakantiewoning voor een zeer gunstige prijs. De vakantiewoning kan worden opgeleverd met een praktische zolder met een comfortabele plafondhoogte.

 

INFORMATIE

  • Badkamer/WC: 1-2
  • Slaapkamers: 2-3
  • Afmetingen: 76,2m2 (+12,6m2 overkapping)
  • Zolder: 23,1m2

endeli serie

Vakantiewoningen uit de serie endeli worden van binnen en buiten volledig afgewerkt opgeleverd en voldoen aan hoge eisen. De gevelbekleding uit Bergene Holm met zijn verweerde en matte uitstraling wordt in de fabriek behandeld met milieuvriendelijke impregnering, voor minimaal onderhoud.

Maak uw droom realiteit

Uw droomwoning is veilig bij ons. Onze adviseurs kennen de prijzen en geven u graag de totaalprijs van uw nieuwe vakantiewoning.

Wij als vakantiewoning adviseurs voor Noorwegen kennen de markt en bij ons staat het totaalbedrag altijd centraal in het koopproces. Daarom bezorgen wij u een financieel kaderplan dat alle elementen en kosten van uw bouwproject bevat. Het is belangrijk dat u niet met onvoorziene kosten komt te zitten. Daarom informeren wij u altijd om dit overzicht krijgen, zodat u overziet hoeveel uw droomwoning gaat kosten.

U kunt ons vertrouwen. Wij zijn er voor u en u kunt met ons over alles praten, van huizenprijzen, wijzigingen aan de vakantiewoning tot het bouwproces zelf. Onze partners hebben door heel Noorwegen duizenden vakantiewoningen gerealiseerd en delen deze ervaring en goede adviezen graag met u.

FOTO'S EN TEKENING

Fotoboek

NEEM CONTACT OP

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in een vakantiewoning en wilt u meer weten? Wij beantwoorden graag al uw vragen en informeren u over de mogelijkheden.

Kiest u voor Norcab, dan kiest u voor betrouwbaarheid en persoonlijke begeleiding. U kunt in korte tijd in het bezit zijn van uw droomwoning in Noorwegen.