Aurdalsåsen
SCROLL DOWN

Aurdalsåsen

Aurdalsåsen is gelegen in het mooie, gevarieerde Valdres wat strekt zich uit van de weelderige, waterrijke en beboste valleien in het zuiden tot de machtige 2000 meter hoge toppen van Jotunheimen in het noorden. Er zijn maar weinig regio’s in Noorwegen die in alle vier de seizoenen zo’n gevarieerd aanbod aan activiteiten hebben. Valdres is de favoriet van het hele gezin!

Valdres heeft een levende boerderijcultuur met vrij lopende grazende koeien en schapen.

Valdres heeft ook een gevarieerd cultureel leven met kleine en grote festivals en evenementen gedurende het hele jaar, waarvan het Rakfisk Festival het grootste is. Of je nu geïnteresseerd bent in klassieke muziek, volksmuziek, rock, stølcultuur, eten of sport, Valdres heeft een festival dat bij je past.

Aurdalsåsen staat bekend om zijn geweldige wandelgebied met skipistes helemaal tot aan Beitostølen. In de afgelopen jaren is het gebied ontdekt als een natuurlijke parel op een comfortabele afstand vanuit Oslo bereikt kan worden.

De nieuwe hoofdweg en mooie wegen omhoog door Valdres hebben er ook toe bijgedragen dat dit een aantrekkelijke vakantiegebied is geworden. In de laatste plannen is inmiddels voorzien in ruim 500 nieuwe blokhutten in het gebied en gaat de bouw van nieuwe blokhutten en de verkoop van grond in een razend tempo.

Het gebied wordt gekenmerkt door hooggebergte en het uitzicht over het Noorse bergen. Hoog boven is er een weids uitzicht richting de Hemsedalsfjellene en Jotunheimen.

De hutten die de afgelopen jaren zijn bijgekomen, hebben de langlaufroutes direct voor de deur van de hut. Het skigebied is een prettig en overzichtelijk skigebied en geschikt voor het hele gezin – ook voor de veeleisende alpineskiër.

Hier vindt u verschillende uitkijkpunten, kilometers aan langlaufroutes, fietspaden, visvijvers en op korte afstand van Valdres Golf.

Meer informatie

Bereikbaarheid
Aurdalsåsen ligt 2,5 uur rijden van het vliegveld Oslo Gardermoen en 2,5 uur rijden van de boot terminal in Oslo. Vanaf Larvik met de boot vanuit Denemarken is het ongeveer 3,5 uur te rijden met de auto.

Er is ook een rechtstreekse busverbinding vanaf Oslo centrum en Oslo Gardermoen naar Auralsåsen.
https://www.nor-way.no/ruter/valdresekspressen/

Verhuur
Wilt u eventueel uw vakantiewoning verhuren? Dan geeft deze locatie goede verhuurmogelijkheden omdat het binnen een straal van 2,5 uur rijden vanaf Oslo ligt. Dit is namelijk het grootst bewoonde gebied in Noorwegen en woont  ca. 33% van de gehele Noorse bevolking.

Relevante websites

Aurdal (aurdal.no)
Valdres (valdres.no)
Valdres Alpinsenter (valdresalpin.com)

Kavels

Aurdalsåsen Sør is een gevestigd huttengebied met meer dan 60 bestaande hutten die onopvallend zijn gelegen.

 

Er zijn 28 percelen, waarvan er 7 zijn verkocht. De percelen zijn verdeeld over twee nieuwe gebieden met een gunstige ligging en een geweldig uitzicht.

Er is geen doorgaand verkeer.

 

De kavels zijn tussen de 1.000 en 1.600 vierkante meter groot. Ze bevinden zich op ongeveer 900 meter N.A.P.

Prijzen vanaf 400.000 NOK / 38.400 EUR

 

Direct langs de percelen loopt een langlaufroute en een wandelpad.

 

Vanaf de percelen is het ca. 5 km naar Valdres Alpinsenter, 10 km naar de golfbaan en 5 km naar het centrum van Aurdal waar u winkels en eetgelegenheden vindt. Het centrum van Fagernes ligt op 20 minuten rijden.

 

Alle percelen zijn bouwrijp en goedgekeurd voor verkoop.

Het gebied is tot aan de perceelgrens bebouwd met wegen en elektra.

Aansluitkosten voor water en riool worden toegevoegd aan de vermelde prijzen.

De percelen zijn bebouwbaar met maximaal 200 m2 plus parkeerplaats.

Prijsvoorbeeld

Uw vakantiewoning kan binnen een jaar gerealiseerd worden

Ro 1
Een scherp geprijzde vakantiewoning.

Kavelkosten
Koopsom, kadaster, kommunale kosten, wateraansluiting, etc: 550.000 NOK / 53.000 EUR


Grondwerk
Graafwerkzaamheden, fundament, etc: 500.000 NOK / 48.000 EUR


Prijs van de woning

Materialen en arbeidsloon: 1.800.000 NOK / 173.000 EUR


Andere bouwkosten
Bouwaanvraag, stroom tijdens de bouw m.m.: 150.000 NOK / 14.000 EUR


Prijsberekening Totaal:
3.000.000 NOK / 287.500 EUR

FOTOBOEK

Aurdalsåsen

NEEM CONTACT OP

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in een vakantiewoning en wilt u meer weten? Wij beantwoorden graag al uw vragen en informeren u over de mogelijkheden.

Kiest u voor Norcab, dan kiest u voor betrouwbaarheid en persoonlijke begeleiding. U kunt in korte tijd in het bezit zijn van uw droomwoning in Noorwegen.